Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bufkes introduceert gloednieuwe franchisewebsite

Bufkes franchise is een toonaangevende franchiseformule die zich specialiseert in het aanbieden van ambachtelijke en smaakvolle broodjes en lekkernijen in Nederland. Met een rijke geschiedenis en een sterke aanwezigheid in de markt, heeft Bufkes zich weten te onderscheiden als een favoriete bestemming voor liefhebbers van heerlijke, verse gerechten. Die onderscheidendheid laat zich nu ook zien op de nieuwe franchisepagina van Bufkes.

De nieuwe website biedt een schat aan informatie voor potentiële franchisenemers die geïnteresseerd zijn in het ondernemerschap bij de populaire formule. Op de website kunnen bezoekers alles vinden over het worden van een franchisenemer bij Bufkes, inclusief details over investeringen, ondersteuning bij locatiekeuze, operationele begeleiding en marketingondersteuning. Door de interviews te vinden zijn op de site, kunnen aspirant-ondernemers ontdekken wat het betekent om deel uit te maken van de Bufkes-familie.

“We zijn verheugd om onze nieuwe wervingswebsite te introduceren om dat het zo’n belangrijk hulpmiddel zal zijn voor iedereen die overweegt om voor zichzelf te beginnen,” zegt Charles Sampers, directeur van Bufkes. “We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen en meer te ontdekken over de mogelijkheden van franchisenemerschap bij Bufkes.”

Ontvang gratis meer informatie over Bufkes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bufkes

×