100ste Anytime Fitness vestiging in Europa

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Anytime Fitness opende onlangs de 100ste vestiging in Europa. De 100ste Anytime Fitness wordt gerund door franchisenemer John Quinn en is gevestigd in Farnham, Engeland. De fitness formule beschikt nu over 50 vestigingen in Engeland, 36 vestigingen in de Benelux en 13 vestigingen in Spanje.

Wereldwijd beschikt de franchiseformule nu over bijna 3.000 vestigingen verspreid over 22 landen. De snelle groei van Anytime Fitness kan volgens Petro Hameleers, Anytime Fitness Master Franchise voor de Benelux., toegeschreven worden aan twee primaire factoren. ‘’Ondernemers met een droom om een eigen fitnessclub te beginnen worden gesteund door kennis en technologie vanuit het hoofdkantoor en tegelijkertijd worden leden dankzij kleinere sportscholen geholpen door oprecht geintresseerde teams’’, aldus Hameleers. De franchiseformule heeft voor 2015 nog 7 openingen voor de Benelux gepland. In de komende 10 a 15 jaar is de verwachting om 200 nieuwe Anytime Fitness vestiging in de Benelux te openen. Hiervoor is Anytime Fitness constant op zoek naar nieuwe, gepassioneerde franchisenemers om zich aan te sluiten bij dit wereldwijde merk.

Wilt u meer weten over de formule? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.