Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

123Wonen Amersfoort in 9 maanden marktleider in Amersfoort

05 augustus 2011


Sinds de start van 123Wonen in Amersfoort op 1 januari 2011, is het snel gegaan vertelt  Alex Faraco, algemeen directeur 123Wonen Nederland BV. In de vrije sector huurmarkt is een enorme vraag naar woningen. Deze markt wordt door veel partijen bediend maar het succes van 123Wonen ligt hem vooral in de kernwaarden en medewerkers van de organisatie. Een eerlijke en transparante dienstverlening met een lange termijn visie. Hierdoor is 123Wonen Amersfoort in korte tijd uitgegroeid tot dé verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen in de omgeving. Dit was reden voor een feestje op het kantoor aan de Bergstraat 23.

Het succes ontstaat ook door de unieke laagdrempelige werkwijze van 123Wonen. Faraco benoemt een belangrijk gegeven waarbij huurders geen inschrijfkosten betalen maar wel zeer uitgebreid gescreend worden bij verhuur. Zekerheden voor huurder en verhuurder dus. “Vanzelfsprekend.” vertelt Faraco. “Echter wordt dit niet altijd toegepast in de markt.”

123Wonen is ook initiatiefnemer voor het realiseren van een keurmerk – certificering in de verhuurmakelaardij. De markt wordt volgens Faraco te vaak bediend door onkundige partijen waardoor het leed van huurders en verhuurders vaak groot is. Hierin moet een keurmerk verandering brengen, vindt 123Wonen. Zo ook heeft Defensie NATO voor deze unieke werkwijze 123Wonen als een van haar partners in woonruimte uitgekozen.

dinsdag 18 oktober 2011.