2 nieuwe vestigingen Johnny’s Burger Company

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Maandag 25 september opent Johnny’s Burger Company twee nieuwe vestigingen in o.a. Den-Haag op de Theresiastraat 123 en in Amsterdam op de Kinkerstraat 41. Daarnaast is de bouw van de vestiging in Tilburg en Utrecht inmiddels gestart. Tevens begint de bouw van een tweede vestiging in Den-Haag in november.

´´De wens om een gloednieuwe vestiging in Amsterdam te openen was er al lang. Het lastigste voor Johnny’s Burger Company is het vinden van een geschikte locatie in de stad Amsterdam. Op de Kinkerstraat vonden we een perfecte locatie met veel traffic in een van de drukst bevolkte delen van Amsterdam, Oud West.´´ aldus een woordvoerder van Johnny´s Burger Company. Het filiaal wordt geopend door drie Amsterdamse ondernemers: Mohamed, Hicham en Jamal. De drie heren hebben grootse plannen voor Johnny’s in heel Amsterdam.

Wat betreft Johnny’s Burger Company in Den-Haag, zijn er twee geschikte panden gevonden. Het filiaal op de Theresiastraat is geheel in de nieuwe uitstraling van Johnny’s ingericht.
Dit is het derde filiaal voor ondernemer Muharrem. De vestiging heeft een oppervlakte van 150m2 met een ruime zitgelegenheid en open keuken.

Johnny’s Burger Company is de eerste hamburger take-away en delivery formule van Nederland.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website