3 finalisten Franchisenemer van het Jaar bekend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Afgelopen maandag zijn de 3 finalisten van de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing bekend gemaakt. Stichting Onderneem ‘t!, organisator van de gelijknamige Franchise & Formule Beurs organiseert dit jaar voor de 4e keer de Franchisenemer van het Jaar verkiezing.

“Nomineren kon tot half februari, uiteindelijk zijn er 14 franchisenemers genomineerd. Wij als organisatie vinden het natuurlijk fantastisch dat er zo’n animo is. Tijdens de stemronde is er flink gestemd en afgelopen maandag zijn de 3 finalisten bekend geworden”, aldus beursorganisator Martine Schippers. De 3 genomineerde franchisenemers die in de race zijn voor de titel ‘Franchisenemer van het Jaar’ zijn: Noortje Coolen van Kaldi koffie en thee, Rob en Bas Besselse van Domino’s Pizza Venlo en Marianne Koen van De Leukste Taartenshop in Naaldwijk.

In de eindronde zal de driekoppige jury en een mystery shopper van Store Support  de vestigingen bezoeken. De jury maakt van ieder bezoek een verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. Tijdens de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! op vrijdag 19 april zal de prijs aan de winnaar worden uitgereikt. De prijs bestaat uit een bokaal en een cheque ter waarde van € 500,-.

dinsdag 26 maart 2013.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise