Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

80% van de beursvloer Onderneem ’t! al ingetekend

De beursdata van de Franchisebeurs Onderneem ‘t! van 2019 zijn bekend. Op donderdag 4 & vrijdag 5 april zal de nieuwe editie van Franchisebeurs Onderneem ’t! plaatsvinden. Wederom zal Nijkerk het decor vormen. Inmiddels is 80% van de beursvloer al ingetekend.

De afgelopen maanden heeft het beursteam, bestaande uit Guido van der Horst, Martine Schippers (beiden Franchise+), Tim Hazekamp en Tom Barten (beiden De Nationale Franchise Gids), hard gewerkt aan een nieuw beursconcept. “De puntjes op de bekende ‘i’ moeten nog gezet worden. Maar we hebben veel vertrouwen dat het nieuwe concept bij het publiek goed ontvangen zal worden”, aldus Tom Barten.

Nieuw beursconcept

Enkele onderdelen van het nieuwe beursconcept zijn nieuwe standbouw en een nieuwe opzet van de beursvloer. De nieuwe standbouw bestaat uit de speciaal ontworpen houten pallets van het Amersfoortse Pop Up Pallets.

De beursvloer wordt compleet veranderd door de toevoeging van een gedeelte voor vrije standbouw waarop standhouders zelf hun stand verzorgen, van camper tot foodtruck. Een nieuw plein op de beursvloer is de Dienstverlenersmarkt, waarop dienstverlenende franchiseformules een marktkraam kunnen bemannen. “Het gaat hard, op dit moment is al 80% van de stands ingetekend.”

Locatie

Franchisebeurs Onderneem ‘t! zal in 2019 voor de 16e keer gehouden worden. Na 5 jaar de beurs in Hoevelaken gehouden te hebben, is de beurs sinds vorig jaar verplaatst naar Nijkerk. “We kijken goed terug op de samenwerking. Hoewel het nog lang duurt, hebben wij er weer zin in. Het kan niet snel genoeg 4 & 5 april zijn.”

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deelname aan de Franchisebeurs Onderneem ‘t! in 2019? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

×