A1 personeelsdiensten maakt zich op voor groei

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

A1 Personeelsdiensten B.V. - denationalefranchisegids.nl
A1 personeelsdiensten maakt zich op voor een forse groei. Het is de bedoeling dat de franchiseorganisatie met op dit moment twaalf vestigingen binnen drie jaar tijd uitgroeit tot een landelijke organisatie met ruim 45 vestigingen.

A1 personeelsdiensten maakt een stormachtige ontwikkeling door. Onder het motto ‘Samen werkt het’ ging A1 personeelsdiensten enkele jaren geleden een nieuwe koers varen met een selecte groep van enthousiaste franchisenemers. Deze strategie slaat aan. Vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Arnhem wordt daarom nu gewerkt aan een snelle groeistrategie.
“De tijd van pionieren is definitief achter de rug”, zegt algemeen directeur Erick Pol van A1 personeelsdiensten. “De tijd is rijp op een boost te geven aan de organisatie. Wij merken dat er behoefte is aan onze diensten. Door te groeien krijgen we een landelijke dekking en kunnen we het MKB optimaal voorzien van uitzendkrachten met kwaliteit. Het uiteindelijke doel is uit te groeien tot het meest kwalitatieve uitzendbureau van de regio.”

In de zoektocht naar nieuwe franchisers krijgt A1 personeelsdiensten hulp van de Customer Factory, het bedrijf dat ook betrokken is geweest bij het opzetten van de vernieuwde formule van A1 personeeldiensten. Het is de bedoeling dat de olievlek vanaf deze maand gaat ‘groeien’ via Den Bosch en Tilburg naar Breda en Rotterdam.

dinsdag 18 oktober 2011.

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website