Aad Huizer handelsagent bij Safety Products

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Aad Huizer, sinds 2014 agent en pionier voor de formule Safety Products. Totaal leverancier voor veiligheid, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en beroepskleding in zijn regio Rotterdam Rijnmond. “Ik kom daar de meest uiteenlopende bedrijven tegen, waarvan het grootste deel PBM en kleding nodig heeft. Dat biedt mij onbeperkte mogelijkheden en daarom ervaar ik de markt als zeer kansrijk. Mijn klanten waarderen het persoonlijk contact, tezamen met de totale ontzorging die ik ze kan bieden. Alles kan op locatie, zichtzendingen en passessies zijn ook mogelijk.  Tezamen met mijn ervaring en specialistische kennis kan ik altijd gepast advies geven.” aldus Huizer.

Safety Products biedt haar agenten alle voordelen betreft een zelfstandig ondernemerschap. “Als agent krijg ik ondersteuning op gebied van (online) marketing, producttrainingen en leverancierstrainingen. Ook orders via de webshop uit mijn rayon worden doorgespeeld. Daarbij hebben wij als agenten inspraak in het concept via de periodieke overleggen op locatie. Het totaalplaatje geeft je als individu maar ook als team de mogelijkheden om samen met de formule te groeien naar een hoger niveau”, besluit Huizer.

Interesse om aan te sluiten als agent bij Safety Products? Vraag verblijvend meer informatie aan over het ondernemen met Safety Products.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website