Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Admirror is op zoek naar franchisenemer in regio Amsterdam

25 oktober 2017
Franchiseformule Admirror laat reclame-uitingen zien via speciale spiegels, ook wel de Smart Admirror genoemd. De Smart Admirror kan naar eigen wens en huisstijl ingesteld worden. Denk hierbij aan verschillende maten, omlijsting in kleur of van diversen soorten hout naar keuze met eventueel een bedrijfslogo.

 De juiste doelgroep bereiken op het juiste moment op de juiste plaats door middel van trendy en innovatieve spiegels. Deze digitale spiegels zijn vanaf afstand te beheren waardoor foto’s, video’s, nieuwsstreams en social media berichten met één druk op de knop op alle gewenste spiegels staan.

“Via een persoonlijke login op ons Content Management Systeem kunnen adverteerders online de digitale spiegels beheren en boodschappen, foto’s en video’s plaatsen. Hierdoor kan de adverteerder op een unieke wijze communiceren met de doelgroep en zorgen voor extra beleving”, verteld Remy Bordewin directeur en franchisegever van Admirror.

Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers die met passie hun eigen Admirror franchise willen opbouwen en mee willen groeien met deze unieke en innovatieve formule.

Als franchisepartner van Admirror werk je in je eigen regio waarbij je zorgt dat de spiegels worden geplaatst op diverse top locaties en ga je op zoek naar adverteerders die er op communiceren.

Admirror verzorgt interne training en biedt hulp bij het benaderen van locaties en adverteerders in de markt. Als franchisenemer krijg je toegang tot een eigen Content Management Systeem voor het beheren van de digitale Smart Admirrors en adverteerders. Daarnaast staat Admirror garant voor 24/7 service en monitoring.

Admirror is op zoek naar gedreven ondernemers in de regio Amsterdam. Altijd al uw eigen franchise willen opbouwen? Groei dan mee met deze unieke en innovatieve formule. Klik hier voor meer informatie!