Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Amediators maakt goede start in franchise

Sinds de start van aMediators, begin 2014, heeft deze formule direct de volle aandacht. Logisch, want dat er een markt voor mediation is, moge duidelijk zijn. Een mediator helpt bij het oplossen van een geschil tussen partijen, onder leiding van een onafhankelijke derde. 

aMediators richt zich niet alleen maar op echtscheidingen, of zakelijke conflicten. Dankzij drie verschillende uurtarieven, is Amediators landelijk breed inzetbaar, ook als het gaat om een conflict met familie, vrienden of buren. De conflicten staan altijd onder begeleiding van een MfN geregistreerd mediator. Ondertussen is aMediators gestart met de eerste 8 franchisenemers die het vertrouwen hebben gevonden in deze formule. Ondertussen worden er al mediation zaken behandeld door een aantal franchisenemers en is de rest bijna klaar om ook het veld in te gaan.

Op dit moment is aMediators nog op zoek naar franchisenemers voor veel regio’s in Nederland. Mocht u nu geinteresseerd zijn in Mediation, bekijk dan eens de presentatie pagina van aMediators.