Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent 14e vestiging in Breda

18 januari 2019
Franchiseformule Anne&Max zal haar 14e vestiging openen op zaterdag 2 februari aan de Wilhelminstraat in Breda. De winkel zal komen in het pand waar vroeger Elgam zat. Het pand heeft een hele metamorfose gehad en is nu klaar voor klanten om een kop koffie of thee te komen drinken. Op warmere dagen kunnen klanten een wijntje drinken in de binnentuin van de vestiging.

De producten van Anne&Max zijn ambachtelijk en meestal huisgemaakt. De koffie wordt fairtrade geproduceerd in o.a. Ethiopië en elke ochtend wordt er biologisch brood afgebakken. Het pand is door de hoge plafonds met ornamenten, de authentieke details en het vele glas een zeer ruimtevolle en lichte plek. Hier kun je bijvoorbeeld, rustig een glas vers sap drinken en genieten van je rustige zondag.

De vestiging zal gerund worden door het franchise duo Wouter & Emiel.

Over Anne&Max

Anne&Max is een Fresh Food & Coffee Café dat zich richt op de verkoop van koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood. Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel. De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go.

×