Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent haar deuren in dé Hanzestad van Nederland

Anne&Max opent haar vijftiende vestiging in Nederland. Deze vestiging zal geopend worden op maandag 1 april in Zwolle aan de Sassenstraat 89. Het pand, waar vroeger uitzendbureau Timing zat, heeft een gehele metamorfose ondergaan. Deze plek heeft ook een terras waar men op een warme dag kan genieten van het uitzicht op de Sassenpoort.

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.

Het pand aan de Sassenstraat 39 is door de hoge plafonds met ornamenten, het behoud van authentieke details en het gebruik van veel glas een zeer ruimtelijke en lichte plek. De vestiging in Zwolle zal worden gerund door Marjan en Pieter, die er alles aan zullen doen om het de gast naar hun zin te maken. Het is hun missie om van Anne&Max dé huiskamer van de stad te maken. Ze willen hun gasten blijvend verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning. We houden je graag op de hoogte!

×