Anne&Max zet groei door

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na de recente opening van Anne&Max in Arnhem en de opening van de Anne&Max to-go vestiging in Den Haag, groeit de formule door met nóg twee openingen dit jaar. Den Haag en Amsterdam Zeeburg gaan dit jaar nog open. Daarnaast zoekt Anne&Max gedreven ondernemers voor locaties in Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Anne&Max werkt samen met gedreven ondernemers die enthousiast inspelen op de vraag van de lokale markt. Ook in de komende jaren wil Anne&Max blijven groeien samen met haar franchisenemers. “Horeca gaat om persoonlijke aandacht. En dat is de reden waarom we met franchisenemers werken.”

Ook in volgend jaar groeit Anne&Max door, onder andere met nieuwe vestigingen in Amsterdam en Utrecht. De formule zoekt voor de steden Amsterdam, Haarlem en Utrecht franchisenemers. Gedreven ondernemers met horeca-ervaring die een ‘huiskamer in de stad’ met succes willen leiden.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 10 vestigingen in heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.