Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Annemiek Adams partner bij De Franchiseadviseur BV

Annemiek Adams
Vanuit haar eigen bedrijf, Adams Bedrijfsadvies, was ze al een aantal jaren verbonden aan De Franchiseadviseur. Vanaf december 2012 wordt zij naast Bart van der Schoot mede-eigenaar van De Franchiseadviseur BV, het adviesbureau voor het ontwikkelen en professionaliseren van franchiseformules. Annemiek richt zich met name op de strategieontwikkeling, marketing, communicatie en werkprocessen. Voor De Franchiseadviseur een onmisbare schakel in het proces van formuleontwikkeling.

Annemiek heeft een bedrijfskundige achtergrond aangevuld met een Master in Marketing. Ze heeft in haar loopbaan mede aan de basis gestaan van de ontwikkeling en groei van een succesvol filiaalbedrijf in industrieel onderhoud. Sinds 2006 werkt ze als zelfstandig bedrijfsadviseur en ondersteunt ze bedrijven bij het kiezen van een heldere positionering, het uitwerken van een bijpassende strategie en de vertaalslag hiervan naar de organisatie en processen. Ze heeft ervaring in uiteenlopende branches.

De Franchiseadviseur ondersteunt startende en bestaande formules bij het ontwikkelen van een professionele en onderscheidende formule. Annemiek Adams: “Wij gaan samen met de klant aan de slag, praktisch en concreet. Advies heeft pas waarde als je het ook daadwerkelijk implementeert en dus concreet maakt. Onze aanpak kenmerkt zich door een laagdrempelige samenwerking, een hoge mate van betrokkenheid en een verfrissende kijk op franchise. We willen graag een actieve bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.”

dinsdag 4 december 2012.