Anytime Fitness open in Geleen!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Gisteren heeft Anytime Fitness de 7de club in Limburg geopend in Geleen! Anytime Fitness is gebaseerd op het creëren van gemak voor zowel de leden als voor de eigenaar.  Anytime Fitness franchisenemers kunnen rekenen op intensieve begeleiding en kunnen gebruik maken van een uitgebreid netwerk, effectieve marketing materialen en club tools. Daarnaast spreekt het ook veel geïnteresseerden aan dat  franchisenemers bij Anytime Fitness ook veel flexibeler zijn aangezien een vestiging ook eenvoudig op afstand aan te sturen is. 

Anytime Fitness is trots dat de franchise binnen 1,5 jaar nu 7 clubs heeft kunnen openen in Limburg en de eerste club buiten Limburg zal as maandag in Neede geopend worden! Daarnaast staan begin 2013 de openingen van Anytime Fitness clubs in oa Amsterdam, Emmeloord, Goor en Maastricht op de planning. 

Zoekt u zelf ook een nieuwe uitdaging en is een eigen fitnesscentrum uw droom? Wilt u graag meer te weten komen over ons franchiseconcept? Stuur dan nu een e-mail naar info@anytimefitness.nl of bel naar 085-7739929.

dinsdag 27 november 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise