Anytime Fitness opent 3000ste club

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

anytime fitness

Franchiseformule Anytime Fitness heeft een mijlpaal bereikt: de 3000ste Anytime Fitness club is geopend. De formule is ’s werelds snelst groeiende fitnessketen en is onlangs bekroond tot de Nummer 1 “Top Global Franchise” door Entrepreneur Magazine. Deze 3000 clubs werden in 13 jaar geopend. Buiten de Verenigde Staten bevinden zich nu bijna 1000 Anytime Fitness clubs. Zo zijn er al clubs geopend in landen zoals Qatar, Nederland, India, China en Spanje. In Nederland opende de eerste club in 2011.

Master franchisenemer Anytime Fitness Benelux Petro Hameleers zegt: “Er zijn nu 40 Anytime Fitness clubs geopend in de Benelux. We verwachten nog eens 150 sportscholen in de komende 10-15 jaar te openen. Onze franchisenemers houden van de flexibiliteit om hun eigen werktijden te kunnen bepalen, zodat ze nooit belangrijke familie gebeurtenissen hoeven te missen. En onze leden waarderen het feit dat onze fitnesscentra voorzien zijn de allernieuwste apparatuur, ze zelf kunnen bepalen wanneer ze willen sporten en er deskundige begeleiding is die ze nodig hebben om hun fitnessdoelen te bereiken en te genieten van een gezonder, gelukkiger leven.”

Chuck Runyon, CEO en mede-oprichter van Anytime Fitness voegt daaraan toe: “Bijna 1/3 van alle Anytime Fitness clubs zijn nu buiten de Verenigde Staten gevestigd. Het is het bewijs dat ons business model aantrekkelijk is voor potentiële franchisenemers en consumenten wereldwijd. In feite zal 2015 waarschijnlijk het eerste jaar worden dat we meer sportscholen openen internationaal dan in de VS.”

Op dit moment heeft Anytime Fitness franchise-overeenkomsten in 29 verschillende landen. In de afgelopen weken ondertekende Anytime Fitness nog overeenkomsten met master franchisenemers om sportscholen te openen in Zweden en Italië.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website