Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bad in beeld opent nieuwe vestiging

Franchiseformule Bad in Beeld heeft een nieuwe vestiging geopend: de Badzaak in Harderwijk. De vestiging werd geopend in het weekend van 19 en 20 september en trok gelijk velen bezoekers uit de wijde omgeving.

De laatste maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de opening van deze nieuwe winkel. ‘’We zijn erg blij met het aansluiten van deze vestiging. Het is een mooie winkel geworden die duidelijk laat zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamers en tegels,’’ aldus Marjolein Gerritsma, formulemanager van Bad in Beeld.

Youri de Vries en Roel Slaa zijn samen eigenaar van deze nieuwe winkel. In overleg met de afdeling Communicatie van Bad in Beeld hebben zij een folder ontwerpen met daarin onder andere scherpe openingsacties. Dit worp zijn vruchten af en zorgde gelijk voor drukte in het openingsweekend.

Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de onder ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 6 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.