Bakker Bart, Bruna en BrainWash op de Provada

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bakker Bart
Drie sterke Nederlandse retailers hebben de handen ineengeslagen bij hun zoektocht naar goede, betaalbare locaties. Gezamenlijk zullen Bart’s Retail B.V. ‘Bakker Bart’, Bruna en BrainWash als standhouder aanwezig zijn op de grootste vastgoedbeurs van Nederland, de Provada.

De keuze om als eindgebruiker deel te nemen aan deze beurs is gemaakt om de vastgoedwereld kennis te laten maken met deze formules en de groeiwensen die er vanuit deze retailers bestaan. De beurs biedt een uitstekende mogelijkheid om vastgoedaanbieders te koppelen aan retailers.

Bart’s Retail is opgericht in 1977 en heeft inmiddels 186 franchisevestigingen in Nederland en 3 in België onder de handelsnaam Bakker Bart  Het is een retailbakkerij-bedrijf in Nederland met winkels op high traffic locaties zoals stads- en winkelcentra. Bart’s Retail heeft de ambitie om de komende jaren te blijven groeien via de bestaande winkels alsmede via het openen van nieuwe winkels.

lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 8 juni 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise