Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart Ede heropend volgens nieuwe stijl

Franchiseformule Bakker Bart heeft op 25 juni jl. de vestiging aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. Met de heropening van de winkel heeft franchisenemer Ronald van Kolthoorn een volledig vernieuwde en ook verruimde winkel met veel nieuwe elementen gekregen.

De vestiging in het centrum van de stad zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid. Hier liepen pilots met het nieuwste Bakker Bart-concept. De allerlaatste inzichten en vernieuwingen, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie, zijn in de vestiging van Ede doorgevoerd. Ook de nieuwe look & feel, die in samenwerking met Arend Project & Horeca Inrichters is ontwikkeld, is in de vestiging doorgevoerd en krijgen medewerkers nieuwe kleding die in samenwerking met De Waard beroepskleding is ontwikkeld. Naast de verkoop in de winkel, zal E-commerce een belangrijk onderdeel van het winkelconcept zijn.

Franchisenemer Ronald van Kolthoorn

Franchisenemer Ronald van Kolthoorn startte in september 2019 met zijn winkel in Ede. De jonge ondernemer ziet veel potentie in de bakkerij van Bakker Bart aan de Grotestraat in Ede. Van Kolthoorn houdt van bouwen. Niet van huizen, maar van teams en sfeer. “Ik zag in 2019 een prachtige winkel op een super locatie die niet volledig uit de verf kwam. Ik heb vooral gezocht naar wat de Edese consument wil. Daarop hebben wij het assortiment aangepast en de winkel direct een facelift gegeven”, legt hij uit.

Ook op personeelsgebied heeft Van Kolthoorn zijn eigen visie. “Wij stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar en willen iedere maand een doel bereiken. Mensen werken niet alleen voor geld, zij willen leren en gestimuleerd worden, iets bereiken en daar ook wat extra’s voor krijgen. Wij hebben deze magie met elkaar, en dat voelt en ziet de klant ook. De hoge eisen hebben al geleid tot het behalen van een 100% score op hygiëne en voedselveiligheid.”

Van Kolthoorn zat niet stil en heeft samen met zijn franchisegever de mogelijkheid benut om het naastgelegen pand aan te huren en bij de winkel te trekken. Op deze manier kon de winkel en de zitgelegenheid enorm worden uitgebreid en zijn samen met de franchisegever de allerlaatste inzichten en vernieuwingen van de formule toegevoegd.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bakker Bart![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×