Bakker Bart in Oss, Walstraat hanteert 2.0 concept

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bakker Bart Oss

Sinds kort hanteert Bakker Bart aan de Walstraat in Oss het 2.0-concept. De vestiging betreft een pilotstore waar de meest succesvolle producten van het nieuwe concept worden toegevoegd en waar nieuwe producten worden getest. Saskia en Wim van Heijnsbergen zijn  sinds 3,5 jaar de franchisenemers van de vestiging en zijn  zeer positief over het concept: “Het concept sluit aan bij de tijd en is helemaal hip.”

Saskia was voorheen werkzaam als bedrijfsleider bij een fastfoodketen, maar wilde niet meer werken in de late uren. Haar man, afkomstig uit de elektrotechniek, zag in de lokale krant een advertentie waarin  de Bakker Bart-vestiging te koop werd aangeboden. Na een overleg en een aantal goede gesprekken met Bakker Bart besloot het duo om samen de vestiging te openen, waarbij Saskia verantwoordelijk is voor de winkel en haar man voor de bakkerij. Na 3,5 jaar was de vestiging toe aan vernieuwing. “Het vorige interieur voelde aan als een kantine met heel veel stoelen en tafels. Het nieuwe interieur is hip en luxe. Door grote lange banken en minder tafels wordt er meer sfeer gecreëerd. We merken ook dat klanten vaker binnen komen voor een broodje en gebak. Door het 2.0 concept hebben we nu ook een grab en go afdeling met diverse salades, yoghurt met vers gebakken granola en wraps.” aldus Saskia tegen De Nationale Franchise Gids.

De pilot loopt door tot eind september en vanaf dat moment  wordt er gekeken naar de mogelijkheden om het concept verder uit te rollen binnen de formule.

Wilt u Bakker Bart helpen bij het uitrollen van het 2.0-concept? Ontdek hier de mogelijkheden om een eigen Bakker Bart te openen. 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise