Bakker Bart opent nieuwe vestiging in Enschede

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 5 oktober a.s. zal er een geheel nieuwe vestiging van Bakker Bart worden geopend aan de Langestraat 14 in Enschede. De bakkerij van ondernemers Kay en Mariska Beumers is geheel ingericht volgens de nieuwe winkelformule. Hiermee is er weer een winkelgebied in Nederland een Bakker Bart rijker geworden. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij opnieuw een nieuwe Bakker Bart-winkel toegevoegd hebben die invulling geeft aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.”

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. Inmiddels zijn al diverse nieuwe winkels geopend en heropend. Op woensdag 5 oktober vieren we de opening van onze nieuwste winkel in Enschede. De nieuwe formule wordt de komende tijd verder uitgerold.”

Het assortiment heeft in Enschede binnen de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door toevoeging van horecaproducten.  Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende bijna veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 franchisevestigingen, die verdeeld zijn over het hele land.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website