Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakker Bart voor 5e keer genomineerd voor Beste Winkelketen Food to Go

Franchiseformule Bakker Bart is voor de vijfde keer op rij genomineerd voor Beste Winkelketen in de categorie Food to Go. Bijna 300.000 consumenten hebben 400 retail formules kunnen beoordelen in 31 verschillende categorieën. In de categorie Food to Go zijn ook franchiseformules HEMA, LaPlace en McDonald’s genomineerd.

“Wij zijn er trots op dat onze klanten ons dit jaar weer genomineerd hebben. Na vier jaar op rij categoriewinnaar te zijn, is deze nominatie opnieuw een kroon op het werk van alle Bakker Bart-ondernemers,” aldus Bert Bargboer, algemeen directeur van de broodjesformule. “De aspecten prijs en service worden steeds belangrijker. Samen met onze ondernemers werken we hard om onze klanten steeds weer te verrassen, zowel qua service als prijs-kwaliteitsverhouding.”

De ‘Beste winkelketen van Nederland’ is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO, Telegraaf en RetailTrends Media. Net als voorgaande jaren is het gemiddelde cijfer voor de fysieke winkels gestegen. Vorig jaar behaalden ze nog een gemiddelde van 7,77. Nu is dat een 7,83. Op 15 september a.s. worden de categoriewinnaars bekend gemaakt.