Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bezoek donderdag of vrijdag a.s. franchisebeurs Onderneem ‘t!

Eindelijk is het weer zo ver. Franchisebeurs Onderneem ‘t! opent weer de deuren. Toegang is gratis en er is géén coronapas nodig. Op donderdag en vrijdag  a.s. kunnen franchisenemers in spé informatie inwinnen en in gesprek gaan met ruim vijftig franchiseformules. “Wij merken dat er flinke belangstelling is voor samenwerkend ondernemen. Wij hebben er enorm veel zin in en kijken er naar uit om de mensen weer te mogen begroeten op de beursvloer”, aldus Tom Barten, medeorganisator van de franchisebeurs.

De franchisebeurs is gratis toegankelijk. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Barten: “We zullen niet controleren op de coronapas maar zullen wel zorgen dat men voldoende afstand kan houden, desinfectiezuilen op de beursvloer plaatsen en zal er vaker schoongemaakt worden. We willen de beurs zo laagdrempelig mogelijk houden maar wel op een verantwoorde manier. Wij hebben er enorm veel zin in en we merken dat de standhouders ook niet kunnen wachten om met de bezoekers in gesprek te gaan.”

Gratis Franchise Gids!

Ontvang gratis een exemplaar van de nieuwste editie van De Nationale Franchise Gids 2021 (t.w.v. €35,-)! De Franchise Gids kun je in ontvangst nemen bij onze stand (De Nationale Franchise Gids).

Volle beursvloer en vol programma

De franchisebeurs kent dit jaar als vanouds een volle beursvloer en een vol programma. “Bezoekers kunnen letterlijk en figuurlijk komen proeven van het leven als ondernemer. Zo staat Esprit met een deel van haar modecollectie op de beursvloer en zal Kenneth Smit een VR tour geven bij hun stand op het Dienstverlenersplein. Ook staan de andere formules te popelen om het gesprek aan te gaan met de kandidaat-franchisenemers. Denk aan o.a. Straetus Incasso, Amberrosia, Bailine, BilancioBudget, Carrière Uitzendbureau, CijferMeester, ABEOS, FT Club, ViaViela, fit20, Husse, Bieden en Wonen, Saar aan huis, Makelaar voor een uur en Eten met gemak.

Op het experienceplein staan dit jaar Pepp.fit, FEBO, De Pizzabakkers, Fortune Coffee en Optie1. Op het horecaplein staan franchiseformules 30ml Coffee Roasters, úw topSlijter, Tubz, Tokyo Ramen Takeichi, Mitra, Taco Mundo, Johnny’s Burger Co., Kwalitaria, Chocolate Company en De Beren in de startblokken om de bezoeker mee te nemen in hun franchisekeuken.

Daarnaast worden er doorlopend  seminars gegeven over tal van onderwerpen. Bezoekers kunnen zo op een laagdrempelige manier informatie inwinnen”, vervolgt Barten.

Ook het startersplein is dit jaar weer goed gevuld. “Live Escape, Nr1 Webshops, Pitaya, World Options, O’Tacos, InterSwapp, Bakkertje Bol, InXpress en Hapy Bodies zijn startende formules die op zoek zijn naar nieuwe ambassadeurs voor hun sterke merk.”

Voor een complete overzicht van de deelnemers, klik hier. Bekijk via deze link de seminars die gegeven zullen worden. “Bedenk goed welke seminars je wil volgen en zorg dat je op tijd komt. Want vol is vol”, aldus Barten.

Geen toegangskaart? Deze kan via deze link aangevraagd worden.

×