Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bijeenkomst Frozz & Oodlz Den Haag goed bezocht

Frozz & Oodlz in Den Haag organiseerde dinsdag 4 maart jl. een informatiebijeenkomst onder de noemer “Join our good food movement”. Kandidaat-ondernemers konden tijdens deze bijeenkomst bijeenkomen om geïnformeerd te worden over zelfstandig ondernemen de good food movement van de Frozz & Oodlz-formule.

De formule van Frozz & Oodlz maakt goede ontwikkelingen door. Afgelopen jaar werden 6 nieuwe winkels geopend. Frozz & Oodlz krijgt door de naamsbekendheid veel interesse van starters om deel uit te maken van de good food movement. Er was een goede opkomst bij de bijeenkomst.

Oprichtster van Frozz & Oodlz Mei Lin Ang ontving de kandidaten samen met een team van collega’s. Daarnaast waren de franchisenemers van de winkels in Den Haag en Amstelveen ook aanwezig. Tijdens de bijeenkomst konden de geïnteresseerden zich vrijblijvend laten informeren over ondernemen met Frozz & Oodlz. Naast de presentatie was er de gelegenheid om rond te kijken in de winkel voor het complete winkelgevoel en kon iedereen tijdens de Frozz en Oodlz tasting de producten proeven. Er was ook ruimte voor het stellen van vragen aan Mei Lin, haar collega’s en de huidige franchisenemers. ‘De enthousiaste reacties van de kandidaat-franchisenemers stemmen ons positief’, aldus Mei Lin Ang. ‘We zijn blij dat er veel serieuze belangstelling bestaat voor het openen van een Frozz & Oodlz!’