Blinker: E-mail marketing speciaal voor franchiseformules

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

blinker
Blinker is een e-mail marketingbureau dat gespecialiseerd is in het inzetten van e-mail marketing bij franchiseformules. Wij zijn ervan overtuigd dat e-mail marketing een essentieel onderdeel van de marketingmix is. Je kunt hiermee als franchiseorganisatie je klanten en nieuwsbriefabonnees gericht benaderen, de dialoog aangaan en de resultaten meten. Samen met je franchisenemers, die hun eigen acties toevoegen en de uiteindelijke mailing naar hun eigen database versturen, zorg je zo voor relevante communicatie en hogere conversies.

Er zijn twee zaken die je nodig hebt als je wilt starten met e-mail marketing:

1. Kennis over het inzetten van e-mail marketing

2. E-mail marketing software speciaal voor franchiseformules

Kennis over e-mail marketing

In ons gratis white paper leggen we je stap voor stap uit hoe je e-mail marketing het beste in kunt zetten. We bespreken de uitdagingen waar je tegenaan kunt lopen en geven de oplossingen hiervoor.

Klik hier voor het gratis white paper

E-mail marketingsoftware speciaal voor franchiseformules

MailPlus Franchise is een unieke e-mail marketingtool die speciaal ontwikkeld is voor franchiseformules. Met MailPlus Franchise gaan franchisegevers en franchisenemers samen aan de slag om e-mail marketing relevanter en succesvoller te maken. Een franchisegever voert de regie en maakt de centrale nieuwsbrief op en voegt landelijke content toe. Na publicatie van de centrale nieuwsbrief door de franchisegever, kan iedere franchisenemer zijn eigen content toevoegen en zijn eigen nieuwsbrief versturen naar zijn eigen klanten en contacten.

MailPlus Franchise is een oplossing van MailPlus. MailPlus is de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden en topsegment. Het product is van Nederlandse bodem en wordt inmiddels ingezet door 5000 gebruikers waaronder Ziggo, Toerkoop en Intratuin.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise