Blokker integreert website in winkelformule

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Blokker Franchise
Blokker.nl is vernieuwd. Vanaf nu is de uitgebreide Blokker-collectie in de webshop nog eenvoudiger te bestellen voor de consument en zijn er speciale afhaalpunten ontwikkeld in alle 600 Blokker-filialen. Ook is Blokker is een tv-campagne gestart.
 
De verkopen via de webshop van Blokker laten duidelijk een stijgende lijn zien. Met de lancering van de nieuwe webwinkel is de navigatie verbeterd en zijn de duizenden artikelen  eenvoudiger te vinden. Ook is de integratie tussen online en offline beter op elkaar afgestemd. Bijna het complete assortiment van de webshop kan nu bij een speciaal ingericht afhaalpunt in alle 600 Blokker-winkels worden opgehaald.

 “We willen het voor onze online klanten zo eenvoudig mogelijk maken om onze artikelen in huis te krijgen. Een duidelijke webshop en een netwerk van meer dan 600 afhaalpunten draagt daar natuurlijk enorm aan bij”, aldus Johan Oosterhof, woordvoerder van Blokker.

 “Blokker.nl biedt meer artikelen aan dan onze winkels. Zo hebben we onlangs weer honderden films en tv-series toegevoegd en hebben we een uitgebreid assortiment espressomachines”, vervolgt Oosterhof. “Tevens kunnen klanten onze folderaanbiedingen bestellen, naast de bekende huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, pannensets en strijkijzers. Blokker maakt online shoppen voor iedereen heel gemakkelijk.”

dinsdag 30 oktober 2012.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.