Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Burgerme Leiderdorp na 8 maanden al nr. 1 bij Thuisbezorgd.nl

Burgerme is een unieke formule in delivery van hamburgers en salades. Zij combineert als eerste internationale formule hamburgers met delivery. Via een uitgekiend productiesysteem weet zij hoogwaardige kwaliteit te combineren met een gegarandeerde, snelle bezorgdienst. Acht maanden geleden opende burgerme Leiderdorp. Franchisegever Tim Meijers wilde eerst met burgerme Leiderdorp bewijzen dat er een rendabele exploitatie is alvorens de formule verder uit te rollen.

Acht maanden later is dat al duidelijk. Niet alleen qua omzet en rendement, minimaal net zo belangrijk is dat in minder dan acht maanden burgerme in Leiderdorp een leidende positie heeft op thuisbezorgd.nl, de belangrijkste bezorgsite in Nederland. Met deze score laat burgerme gerenommeerde formules achter zich.  “De investering in een Burgerme vestiging is zeker niet lager dan bij andere formules. Het rendement en de startomzetten zijn in de pilotvestigingen echter bewezen hoger”, aldus een vertegenwoordiger van ‘ Franchise Match’.

Op dinsdag 1 juli a.s. is er een open dag in vestiging Leiderdorp. Geïnteresseerden krijgen een presentatie, een rondleiding en verder kunnen zij natuurlijk ook zelf de producten proeven. Bovendien kan de kandidaat direct met de franchisegever in gesprek. Burgerme zoekt franchisenemers in heel Nederland en is momenteel ook op zoek naar een franchisenemer voor de eerste vestiging van Burgerme in Nederland, welke momenteel ter overname aangeboden staat.
Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u deelnemen aan de open dag? Klik hier voor het inschrijfformulier.

burgerme Leiderdorp