Karl Jan de Willigen nieuwe franchisenemer Burgerme

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

links: Tim-Meijers – rechts: Karl Jan de Willigen

Franchiseformule Burgerme is sinds 29 december jl. een franchisenemer rijker. Karl Jan de Willigen ondertekende die dag de overeenkomst en is daarmee verantwoordelijk voor de vestiging in Rotterdam-Zuid. Karl Jan heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en leermeester in de horeca.

Begin december werd de eerste vestiging van de formule geopend in Rotterdam-Oost door Jacco Klootwijk. Eind februari wordt de tweede vestiging met de komst van Karl Jan dus een feit. De roots van Karl Jan liggen niet direct in Rotterdam, maar desondanks heeft hij veel vertrouwen in de locatie van zijn vestiging. “De formule en het werken met jonge mensen is mij op het lijf geschreven”, aldus De Willigen.

Inmiddels staat de opening van de derde vestiging alweer gepland en franchisegever Tim Meijers is tevreden. “Na de voorgaande financieringen steeds via crowdfunding te hebben gerealiseerd worden wij nu benaderd door banken die veel vertrouwen hebben in onze formule.” De vestiging in Rotterdam Zuid is de eerste die via een bankfinanciering is gerealiseerd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.