Burgerz klaar voor expansie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De zussen Joey, Chrissy en Stevie Peerenboom startten jaren geleden het restaurantconcept Burgerz. Voor het concept werd er in de Verenigde Staten en Londen inspiratie opgedaan. De ideeën werden getest in hun toenmalige restaurant Dap&Co in Scheveningen. In 2011 werd de eerste Burgerz vestiging geopend. De formule is klaar voor groei en wil dit doen door middel van franchise. Het doel is om de komende twee jaar het aantal vestigingen te verdubbelen.

Burgerz serveert klassieke en innovatieve burgers, waarbij creativiteit voorop staat. De burgers worden huisgemaakt en er wordt gewerkt met verse en gezonde ingrediënten. Burgerz werkt nauw samen met haar leveranciers en veel processen zijn in eigen beheer.

De ingrediënten worden bewust gekozen. Zo weet de formule niet alleen waar het vlees vandaan komt, maar ook hoe de dieren zijn gevoed en behandeld. Nadat de dieren op ambachtelijke en stressvrije manier zijn geslacht, verwerkt Burgerz het vlees tot gehakt. De burgers worden handmatig gestanst en verder verwerkt tot de burgers die worden geserveerd aan de gasten.

Burgerz is inmiddels gevestigd in Den Haag, Scheveningen en Delft. Voor de komende twee haar spreekt de franchiseformule de verwachting uit om haar formule te laten groeien naar zes vestigingen in Nederland.

Wilt u meer weten over Burgerz? Klik dan hier voor meer informatie of vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.