Buro Cleijsen zoekt ondernemer voor een vestiging in Utrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

logo buro cleijsen

Buro Cleijsen zoekt een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Utrecht.

Buro Cleijsen® is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk op kwaliteitsverbetering, verbetering op milieugebied en (voedsel)veiligheid. Daarnaast streven wij naar het stroomlijnen van processen met vaak direct daaraan gekoppeld kostenreductie.

Onze werkgebieden zijn breed en divers en omvatten voorbereiding op certificering (o.a. ISO 9001, ISO 14001, VCA, OHSAS 18001, HACCP, hygiënecodes en Brl’s), aanvragen en beoordelen van milieuvergunningen en AMvB ’s, adviseren over opslag en transport van gevaarlijke stoffen, verzorgen van opleidingen en scholing (o.a. audittraining, BHV, VCA, introductiecursus voedselveiligheid) en onderhouden van managementsystemen.

Voorkennis is niet vereist, wel een pré. Naast een introductietraining bij de franchisegever is er veel coaching en begeleiding on the job, indien van toepassing.

Klik hier om vrijblijvend nadere informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise