Lentze nieuwe eigenaar FloatCenter Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Colinda Lentze heeft november jl. FloatCenter Amsterdam overgenomen. Op dit moment beschikt haar vestiging over 6 FloatRooms, 3 massageruimten en een Spa Capsule. In januari zullen hier enkele producten aan worden toegevoegd waarmee zij hoopt nog beter in te kunnen spelen op de wensen en behoefte van haar klanten.

Binnenkort kunnen klanten ook gebruik maken van een Hamman ruimte met een stoomsauna en van een Finse sauna met een koud dompelbad en jacuzzi. Daarnaast wordt er een schoonheidssalon toegevoegd die gericht is op huidverbeteringstechnieken. ‘’Graag zie ik dat iedereen hier vermoeid of gespannen binnenkomt, na korte tijd weer hersteld en ontspannen de deur uitgaat en natuurlijk weer terugkomt’’, aldus Lentze.

De formule hoopt in de toekomst nog verder te groeien. Dit doen zij door samen te werken met franchisenemers. Daarbij vormen het concept van de formule en lokaal ondernemerschap een sterke combinatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

 • ing Peter Lentze

  Hello Colinda June 18,2018

  My name is Peter Lentze,..we did not meet each other yet and may be it could be possible when you

  could join with the Lentze -family-reunion on June 30,2018 in the Hague….from 14.00 till 19.00

  food and drinks are provided and in case coming by car ther is a parking near by the vanue===Scheepsmakerstraat in rijswijk

  Hope you will join…when so pls send me a mail —timesglobal1984@gmail.com

  Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.