DA nominatie klantvriendelijkste bedrijf

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

DA Drogisterij Parfumerie

DA is genomineerd voor de titel ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2013’. Het team van MarketResponse maakte dit bekend tijdens een ‘tour’ door Nederland om de genomineerde bedrijven te verrassen.

In 2011 won DA de titel ‘Klantvriendelijkste Bedrijf’. In 2012 behoorde de franchiseformule wederom tot de top tien. Op 24 september wordt bekendgemaakt wie van de tien genomineerden zich dit jaar het Klantvriendelijkste Bedrijf mag noemen. Dit jaar wordt voor de zevende keer door bureau MarketResponse onderzocht welk bedrijf als meest klantvriendelijk wordt ervaren. Dit onderzoek onder 2.500 consumenten heeft geleid tot een top-10 van bedrijven, waar DA er één van is.

Het ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’ wordt volledig bepaald door consumenten en is daarom ook een gewilde titel voor bedrijven. Dit jaar is het thema ‘Oprecht Betrokken’; met de klant meedenken, je inleven en er naar handelen. Directeur Winkeloperatie Hans Wagner: “Deze nominatie is een mooi compliment. Onze ondernemers staan voor klantvriendelijkheid en betrokkenheid bij de consument. Het thema van de verkiezing van dit jaar is dan zo mogelijk een nog mooier compliment voor onze ondernemers en medewerkers.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website