De Beren Bleiswijk ondergaat metamorfose

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vandaag opent restaurant De Beren in Bleiswijk opnieuw haar deuren. De vestiging heeft zowel binnen als buiten een nieuwe uitstraling gekregen. Ook de oude naam “Boedha Beren” is verdwenen. Dit is de zesde vestiging van De Beren formule die een verandering ondergaat. De franchiseformule wil dit jaar alle vestigingen ombouwen naar een nieuwe uitstraling.

De Beren Bleiswijk krijgt ook te maken met twee nieuwe franchisenemers: Lars Nouwen en zijn vrouw Sylvia de Rijke. Beide hebben al enige ervaring bij De Beren. Lars begon 15 jaar geleden als afwasser en is uitgegroeid tot keukenmanager van de 26 vestigingen. Sylvia heeft al ruim 10 jaar ervaring met de franchiseformule en was onder andere restaurantmanager.

Het vernieuwde restaurant zorgt voor het bedienen van een brede doelgroep. “Door de indeling die er in het vernieuwde restaurant wordt aangehouden, kunnen we een zeer brede doelgroep bedienen. Met een uniek kinderparadijs op de 1e etage kunnen wij ons echt onderscheiden van andere restaurants in de omgeving”, aldus Sylvia.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise