De succesvolle werkwijze van flexibility

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

flexibility

In september van 2006 opende Flexibility zijn deuren en startte de eerste Carrière Adviseur als franchiseondernemer in de arbeidsbemiddeling. Inmiddels telt Flexibility ruim 70 vestigingen door heel Nederland en hiermee is Flexibility de snelst groeiende franchiseorganisatie binnen de uitzendbranche.

De innovatieve formule van Flexibility maakt optimaal gebruik van het internet, waardoor het dagelijks aanwezig moeten zijn op een vestiging overbodig is. Dat maakt de startinvestering minimaal en toegankelijk voor iedereen die een passie heeft voor arbeidsbemiddeling.

De medewerkers op het hoofdkantoor nemen allerlei administratieve taken uit handen, waaronder de gehele salarisadministratie en de verloning van de kandidaten. Ons uitgebreide intranet beschikt over vele tips en tools die je kunt gebruiken bij de arbeidsbemiddeling.

Doordat wij beschikken over een groot landelijk netwerk kunnen wij faciliteiten in het groot inkopen en dit tegen geringe vergoeding beschikbaar stellen voor onze Carrière Adviseurs, waaronder het gebruik van cv-databanken en advertentieruimte.

Door samenwerking met collega Carrière Adviseurs in de regio en de ondersteuning van de medewerkers op het hoofdkantoor sta je er nooit alleen voor, maar kun je met een eigen vestiging succesvol zijn op jouw eigen wijze.

“Zij die een geweldig bedrijf realiseren, weten dat groei uiteindelijk niet bepaald wordt door de markt, technologie, concurrentie of producten. Eén factor is wél bepalend: de vaardigheid om de juiste mensen te vinden en te behouden.” – ‘Good to great’ (Jim Collins)

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise