Derde CFO in drie jaar tijd bij 2theloo

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

2theloo

De toiletformule 2theloo krijgt een nieuwe financieel directeur nadat oud-financieel directeur Hidde Hoogcarspel onlangs door de raad van commissarissen is ontslagen. Dit wordt de derde nieuwe CFO in drie jaar tijd voor 2theloo.

De reden van het ontslag komt door een ruzie tussen de oprichters en de investeringsmaatschappij Avedon Capital die sinds zomer 2013 40% van de aandelen bezit. Dit meldde anonieme bronnen aan het Financieel Dagblad. Volgens de oprichters wil de aandeelhouder niet genoeg investeren in de franchiseformule. Terwijl in 2013 beide partijen dezelfde groeiambitie hadden om 2theloo marktleider te laten worden. Dit heeft onder ander geleidt tot een onderzoek naar het beleid en gang van zaken bij Avedon. Een bemiddeling tussen beide partijen heeft het onderzoek beëindigd.

Almar Holtz, medeoprichter en bestuursvoorzitter van 2theloo, wilde niet ingaan op de vermeende ruzie met Avedon: “Het enige wat ik weet is dat we een bedrijf zijn met een positieve cashflow en dat we winst maken.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise