Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Diepvriesformule eismann op zoek naar talent

De van origine Duitse  diepvriesformule eismann is reeds al meer dan 30 jaar actief als franchiseformule in Nederland. Anno 2014 zijn voor deze diepvriesthuisdienst ruim 50 franchisenemers in Nederland actief en Europees gezien zelfs 5500.  De diepvriesformule wil blijven groeien en daarom zijn ze continue op zoek naar nieuw talent door geheel Nederland.

‘”Wij verkopen kwaliteitsproducten en leveren daarbij een uitstekende service’’, aldus Martin van Belle, verkoopleider bij eismann. ‘’Om dit te realiseren werken wij samen met ruim 50 franchisenemers verspreid over het hele land. Daarbij creëren wij een win-win situatie:

De franchisenemer krijgt intensieve ondersteuning, een bruto/winstmarge en investeert eismann in de franchisenemer door een vergoeding voor de klantenopbouw, waardoor de startende ondernemer direct vanaf de eerste maand een uitstekend ondernemersinkomen kan genereren.

In ruil daarvoor  ontvangt eismann een winstmarge op de ingekochte producten waarmee beide  ondernemingen een uitstekend rendement realiseren.

Ondanks dat de formule een  deel van de winst ontvangt, is franchising via eismann  zeker rendabel. ‘’Vanaf de eerste maand kan een franchisenemer bij ons een gezond ondernemersinkomen verdienen. Daarnaast betaalt een beginnend franchisenemer geen eenmalige entreefee waardoor op  laagdrempelige wijze ingestapt kan worden”, aldus Van Belle.

Van Belle geeft aan dat een startende franchisenemer niks te kort komt bij de formule. ‘’Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij ons. De eerste periode, ongeveer twee maanden, wordt de franchisenemer intensief begeleid door één van de franchisemanagers of teamleiders. Hij zal de eerste twee maanden met de franchisenemer meereizen en hem alle kneepjes van het vak leren. Dit alles wordt voorafgegaan door een interne vierdaagse training, waar de franchisenemer wordt klaargestoomd voor een carrière als eismann-ondernemer. ’’ Uiteraard blijft eismann de franchisenemer ook na deze periode begeleiden in de ontwikkeling van zijn onderneming, door middel van training on the job en adviesgesprekken.

Ervaring hebben in het vak is volgens Van Belle niet essentieel om als franchisenemer van start te gaan. ‘’Ervaring is prettig, echter niet noodzakelijk. Wij kunnen de franchisenemer helpen zijn  verkooptalent te ontwikkelen’’, aldus de verkoopleider. ‘’Daarentegen vinden we het wel belangrijk dat een franchisenemer bij ons servicegericht is, communicatief vaardig is, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en van eten en koken houdt”.

Herkent u zich in het bovenstaande profiel en spreekt deze bewezen diepvriesformule u aan? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij de formule! De formule zal vervolgens contact met u opnemen.