Discovery Day Anytime Fitness

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Discovery Day Anytime Fitness
Anytime Fitness is gebaseerd op het creëren van gemak voor zowel de leden als voor de eigenaar.  Anytime Fitness franchisenemers  kunnen rekenen op intensieve begeleiding en kunnen gebruiken maken van een uitgebreid netwerk, effectieve marketing materialen en club tools. Daarnaast spreekt het ook veel geïnteresseerden aan dat  franchisenemers bij Anytime Fitness ook veel flexibeler zijn aangezien een vestiging ook eenvoudig op afstand aan te sturen is.
 
Er zijn de laatste tijd weer veel interessante ontwikkelingen geweest die betrekking hebben op de groei van Anytime Fitness. Zo zijn er momenteel al 21 licenties verkocht en zijn er 6 Anytime Fitness clubs open en de volgende 2 clubs volgen binnen een maand.

Zoekt u zelf ook een nieuwe uitdaging en is een eigen fitnesscentrum uw droom? Wilt u graag meer te weten komen over ons franchiseconcept?
 
Meldt u dan nu aan voor onze Discovery Day op donderdag 15 november! Tijdens deze informatiebijeenkomst in Vught krijgt u gedetailleerde uitleg over het Anytime Fitness concept en kunt u brandende vragen stellen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar chantal@anytimefitness.nl

dinsdag 30 oktober 2012.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise