Doby Dierspecialist Breda winnaar Verkiezing Dierenspeciaalzaak vh Jaar

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

dobeyOp zondag 4 mei 2014  jl. werd op een Animal Event in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek, voor de zesde keer de Dierenspeciaalzaak van het Jaar verkozen. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Martin Gaus, heeft Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda verkozen tot winnaar van deze prestigieuze titel.

Afgelopen weken zijn voor deze verkiezing tientallen dierenspeciaalzaken in Nederland bezocht door een projectteam van Groenhorst College Barneveld en CAH Dronten. De familie ter Avest heeft zich kandidaat gesteld naar aanleiding van hun geheel vernieuwde winkel, die in januari haar deuren heeft geopend. Op de Burcht 8, in het gelijknamige winkelcentrum in Breda, is een compleet nieuwe winkelbeleving ontstaan die ook de jury opgevallen is.

Verrassende elementen
Elementen zoals het ruime open front, waardoor mensen als het ware de winkel ingezogen worden, werden door de jury als verrassend bestempeld. Ook onder andere de overzichtelijkheid van de presentaties en de strakke lijnen in winkelinrichting werden genoemd. Bijzonder vindt de jury de combinatie van kidscorner en knaagdiereiland die mooi centraal in de winkel gerealiseerd is.

Het combineren van sfeerelementen , goed ingerichte aquaria achter de toonbank en in de winkel en de aanwezigheid van moderne digitale middelen. Alles bij elkaar maakt dit Dobey Dierspecialist ter Avest, de dierenspeciaalzaak van het jaar 2014.
De jury vindt het winkelconcept verrassend en gedurfd waarbij deze dierenspeciaalzaak een voorbeeld voor de ontwikkeling in de branche is. Met deze lovende woorden werd de prijs trots door de familie ter Avest & team in ontvangst genomen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Freek Hilgerdenaar

    Fantastische mensen met een ondernemers gen waar je van kunt zeggen, daar zijn maar weinig mensen van voorzien !
    Dan kun je als organisatie nog zo’n mooie formule neerzetten maar als je dit soort ondernemers niet hebt kun en ben je niets.
    ik wens de fam ter Avest erg veel succes in hun dierenspeciaalzaak.

    Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.