Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doby Dierspecialist Breda winnaar Verkiezing Dierenspeciaalzaak vh Jaar

dobeyOp zondag 4 mei 2014  jl. werd op een Animal Event in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek, voor de zesde keer de Dierenspeciaalzaak van het Jaar verkozen. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Martin Gaus, heeft Dobey Dierspecialist ter Avest uit Breda verkozen tot winnaar van deze prestigieuze titel.

Afgelopen weken zijn voor deze verkiezing tientallen dierenspeciaalzaken in Nederland bezocht door een projectteam van Groenhorst College Barneveld en CAH Dronten. De familie ter Avest heeft zich kandidaat gesteld naar aanleiding van hun geheel vernieuwde winkel, die in januari haar deuren heeft geopend. Op de Burcht 8, in het gelijknamige winkelcentrum in Breda, is een compleet nieuwe winkelbeleving ontstaan die ook de jury opgevallen is.

Verrassende elementen
Elementen zoals het ruime open front, waardoor mensen als het ware de winkel ingezogen worden, werden door de jury als verrassend bestempeld. Ook onder andere de overzichtelijkheid van de presentaties en de strakke lijnen in winkelinrichting werden genoemd. Bijzonder vindt de jury de combinatie van kidscorner en knaagdiereiland die mooi centraal in de winkel gerealiseerd is.

Het combineren van sfeerelementen , goed ingerichte aquaria achter de toonbank en in de winkel en de aanwezigheid van moderne digitale middelen. Alles bij elkaar maakt dit Dobey Dierspecialist ter Avest, de dierenspeciaalzaak van het jaar 2014.
De jury vindt het winkelconcept verrassend en gedurfd waarbij deze dierenspeciaalzaak een voorbeeld voor de ontwikkeling in de branche is. Met deze lovende woorden werd de prijs trots door de familie ter Avest & team in ontvangst genomen.