Domino’s lanceert ‘zero click’-bestelapp

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Domino's

Afgelopen week heeft franchiseformule Domino’s Pizza zijn ‘zero click’-bestelapp gelanceerd. Klanten van de pizzaformule kunnen hiermee bestellingen plaatsen zonder door menu’s te hoeven klikken.

Drie jaar geleden lanceerde Domino’s de easy ordering app. Klanten konden in deze app in vijf klikken een bestelling plaatsen. Domino’s heeft sinds de lancering van die app niet stil gezeten: sindsdien werkt de formule aan het nog gemakkelijker maken van het plaatsen van een bestelling.

De gebruiker dient de zero click eenmalig te koppelen aan het eigen Domino’s-Profiel. De app weet op die manier wat de favoriete pizza is van de klant. Gebruikers hoeven in de toekomst slechts de app te openen om hun favoriete pizza te bestellen. Wanneer de app geopend wordt, start er een timer van tien seconden. In de tien seconden heeft de gebruiker de mogelijkheid en de tijd om de bestelling te annuleren. Wanneer de gebruiker de bestelling niet annuleert wordt de order geplaatst en wordt automatisch de pizza tracker geopend. De pizza tracker houdt de klant op de hoogte van de status van zijn bestelling.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website