Doorlopende autonome groei creëren! (adv.)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Waardevol Ondernemen hanteert een innovatieve methode gericht op het creëren van blijvende autonome groei van franchiseorganisaties.

Zij ondersteunen franchiseorganisaties om aanbevelingsmarketing in de hele bedrijfsvoering van de organisatie te integreren. Door enthousiaste klanten te betrekken en te helpen hun enthousiasme over uw franchiseorganisatie te delen. Maar ook door de organisatie waardevolle inzichten te geven in de bronnen van enthousiasme rondom het eigen merk. Zo helpen zij aanbevelingen actief op gang te brengen, groter te maken en steeds beter voor uw organisatie te laten werken. Hierdoor worden het klantbeeld en de klantbeleving verrijkt en worden alle marketing, sales en communicatie inspanningen van de franchiseorganisatie doorlopend geoptimaliseerd.

Ondersteuning voor franchisegever en -nemer

Waardevol Ondernemen hanteert een unieke innovatieve Promoter Activatie methode. Zij meten doorlopend klantervaringen en inzichten, peilen de directe behoeftes en activeren alle relaties. Zij ondersteunen de franchisegever en –nemer, met maatwerk advies en begeleiding, in-house trainingen en inspiratiesessies. De insteek is praktisch, gericht op groei en formuleoptimalisatie.

Het resultaat

Het merk wordt aanbevelingswaardiger en hierdoor stijgt het aantal promoters en de intensiteit waarmee zij aanbevelen. Op deze manier wordt op structurele wijze de aanbevelingskracht van het merk vergroot. Dit leidt tot doorlopende autonome groei van de franchiseformule.

Nieuwsgierig? Download hier het Inspiratieboekje over Promoter Activatie. Ga naar de website of neem contact op om kennis te maken en een gratis quick scan te ontvangen.

Emiel van Melis I Tel. 06 5372 1389 I Email: emiel@waardevol-ondernemen.nl

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.