Doppio Espresso breidt assortiment uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Doppio Espresso introduceert aanvullingen op zijn huidige menukaart. De uitbreidingen zijn onder andere typisch Italiaanse en Amerikaanse vleessoorten, en de mogelijkheden om een high tea te houden bij de espressobar. Dat meldt Out.Of.Home.

Eigenaren van de keten Peter van Eijl en Jonathan Teoh haalden hun inspiratie uit de gerecht en producten uit Italië en Amerika. Daarom staan nu ook broodjes met speck, een licht gezouten, zacht gerookte Italiaanse ham en het in Amerika populaire pastrami op de kaart.

Eetmoment
Eveneens nieuw op de kaart zijn de high tea en de snacks voor de late middag, als toevoeging op de ontbijt- en lunchgerechten naast het bekende koffie-aanbod. Daarmee mikt Doppio duidelijk op een extra gebruiks- of eetmoment later op de dag. De nieuwe kaart is eveneens de eerste in de nieuwste huisstijl van Doppio, die de espressobarketen in februari lanceerde.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class