Doppio Espresso Joure is compleet vernieuwd

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

gevel-togo-joure

Doppio Espresso is bezig met transformaties in bestaande vestigingen. Onlangs renoveerde de koffieformule haar vestiging in Groningen en nu is het de beurt aan de vesting in Joure. Doppio Espresso Joure opende in december 2010 voor het eerst haar deuren in het oorspronkelijke koffiedorp. Nu, ruim vijf jaar later, is het tijd voor vernieuwing.

In het nieuwe interieur wordt een huiskamergevoel gecreëerd en heeft de espressomachine een centrale plek gekregen. Daarnaast zijn er door de verbouwing ruim 70 zitplaatsen gerealiseerd en is er bovendien een groot terras met loungebanken. Ook beschikt de vestiging over een nieuwe franchisenemer; Jelle Stoker. Stoker gaat gedreven en vol passie beginnen aan een nieuwe uitdaging. Elke dag staat hij samen met zijn team om gasten een unieke smaak- en servicebeleving mee te geven. Hij heeft één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Om de nieuwe start, het lustrum en de overname door Stoker te vieren  organiseert Doppio Espresso Joure vrijdag 15 april vanaf 15.00 een gratis cappuccinodag.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website