Doppio Espresso podium voor LINDA.TV

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Doppio Espresso aan de Amsterdam Kinkerstraat is gescout als filmlocatie voor LINDA.TV. De espressobarketen is benaderd om mee te werken aan een serie van vijf afleveringen op LINDA.TV waarin stylist Tommy Driessen BN’ers helpt bij hun styling in aanloop naar het Televizier-ring Gala.

Wat het Nederlandse publiek normaal gesproken ziet is alleen het resultaat; hoe de BN’er er prachtig en stralend uitziet op de avond zelf. Maar hier gaat flink wat voorbereiding aan vooraf, waarbij naast een stylist ook ontwerpers, PR bureaus, visagisten en haarstylisten betrokken zijn.

En daar komt Doppio Espresso beeld. Want laat stylist van de sterren Tommy nou een enorme koffiefan zijn. Op zijn verzoek vond de afspraak met Achmed Akkabi (genomineerd voor beste acteur) bij Doppio Espresso Amsterdam Kinkerstraat plaats. In de serie ‘Om door een ringetje te halen’ kunt u het hele spektakel volgen.

De eerste drie afleveringen van ‘Om door een ringetje te halen’ kunt u via deze link bekijken. De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring vindt plaats op donderdag 13 oktober a.s.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.