Doppio Espresso vijfde in Koffie Top 100

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Doppio

Franchise formule Doppio Espresso komt maar liefst vier keer voor in de Misset Horeca Koffie Top 100. De vestigingen in Arnhem, Hilversum, Joure en Zwolle zijn opgenomen in de lijst van ‘Beste koffieschenkers van Nederland’. Vorig jaar stond de espressobarformule drie keer in de Koffie Top 100.

Doppio Espresso Hilversum eindigde op de 5e plek in de Koffie Top 100 en is daarmee de hoogstgeplaatste Doppio Espresso vestiging. Maandagavond kreeg ondernemer Raymond Post te horen dat hij tot de 5 beste koffieschenkers behoort. Post en zijn team zijn enorm blij met deze prijs. “We willen de beste zijn in kwaliteit, service en beleving. De vijfde plek laat zien dat we op de goede weg zijn. Bovendien motiveert het ons om door te blijven gaan met onze core business: gasten meenemen in een unieke smaak- en servicebeleving.”

Vorig jaar werd de vestiging al bekroond met de Publieksprijs. Het publiek koos de vestiging in Hilversum als meest favoriete espressobar. Het winnen van de Publieksprijs hadden ze te danken aan haar fans. Dit jaar was ook de vakjury overtuigd.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.