Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Doppio Utrecht viert feest

Doppio-Espresso-1-jarig-bestaan-Utrecht
Het is alweer een jaar geleden dat de Utrechtse vestiging van franchiseformule Doppio Espresso haar deuren opende aan de Nobelstraat. Een jaar na opening is de espressobar een centrale plek in de buurt geworden. Het is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en chillplek in één. Peter Braakman is de franchisenemer van de vestiging in Utrecht.

‘’Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat we te bieden hebben,’’ aldus een enthousiaste Braakman over zijn Doppio vestiging.

Het één-jarig bestaan van de formule wordt gevierd met een gratis cappuccinodag die wordt georganiseerd op donderdag 27 november a.s. Met deze actie willen zij de gasten bedanken. ‘’Een jaar geleden zij we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar te exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we enorm blij mee zijn. Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.’’

Doppio opent pop-up store

Naast bovenstaand nieuws kondigde Doppio aan begin december een pop-up op Utrecht Centraal te openen, genaamd ‘Hortus by Doppio’. Deze nieuwe winkel is een samenwerking tussen Doppio, winnaar The Best Coffee Chain Benelux 2013 en Alpro, internationaal innovatief marktleider van plantaardige producten. ”We werken al een aantal jaren zeer prettig samen met Alpro. Na een aantal inspirerende ontmoetingen is het concept ‘Hortus by Doppio’ geboren. De pop-up store is bedoeld om in te spelen op de veranderende vraag en het groeiende bewustzijn van onze gasten op het gebied van gezonde en evenwichtige voeding,” aldus Jonathan Teoh, Doppio Espresso.

Met ‘Hortus by Doppio’ spelen we in op de toenemende vraag naar lekkere plantaardige producten on the go. We doen dit momenteel als met onze ‘for professionals’ sojadrink die de dag naar Baristi gevonden heeft als gezond alternatief voor zuivel. We laten met ‘Hortus by Doppio’ zien dat Alpro naast verschillende plantaardige drinks, ook een breed assortiment aan plantaardige variaties op yoghurt heeft. ‘Hortus by Doppio’ onderscheidt zich door de gast zelf eindeloos te laten variëren met toppings zoals bijvoorbeeld ambachtelijke granola’s en superfoods,” aldus Erik Jan van den Brand, Alpro.