Douglas Gorinchem heeft compleet nieuw interieur

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

douglas franchise

Douglas Gorinchem werd onlangs, onder leiding van franchisenemer de heer A. Baan, heropend met een compleet nieuw interieur. In de vernieuwde vestiging profiteert de klant van een breed assortiment aan exclusieve beautymerken en private labels. Door de renovatie is het assortiment uitgebreid met de merken Benefit Cosmetics, Origins en Smashbox. De vernieuwing sluit aan op de innovatie en het bieden van unieke klantbeleving. Dit staat hoog in het vaandel bij Douglas Parfumerie. De kenmerken worden ondersteund door persoonlijk en professioneel advies.

Vanaf heden beschikt Douglas Gorinchem ook over de Service Point. Deze aanvullende service zorgt ervoor dat klanten binnen 24 uur hun product thuis krijgen wanneer deze niet op voorraad zijn of niet aanwezig in de winkel. Hiermee speelt Douglas in op Cross Channel Retail.

Franchisenemer A. Baan laat weten op douglas.nl: In retail is het de meest ideale situatie wanneer je jezelf met je winkel bij de sterkste formule kunt aansluiten. Reeds enkele jaren is dat voor mij Douglas. Een filiaalorganisatie is heel anders geregeld dan wij als zelfstandig ondernemers gewend zijn. Het is erg fijn dat de Douglas directie openstaat voor alle argumenten en motivaties. Dit biedt een stabiele basis om de komende jaren een formule neer te zetten die staat als een huis. Met het hele team geloven we dat Douglas perfect past bij onze klanten, maar ook bij onszelf.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website