Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drie franchisevestigingen Hema sluiten deuren

Afgelopen weekend moesten drie vestigingen van Hema noodgedwongen de deuren sluiten. Het gaat om de vestigingen in Nijkerk, Hoevelaken en Kerkrade en zijn allen in beheer van franchisenemers.

Hema laat weten aan het FD dat de leveringen aan de vestigingen in Nijkerk en Hoevelaken heeft gestaakt vanwege financiële problemen van de franchisenemers. De vestiging in Nijkerk zou een chaotisch weekend hebben beleefd, aldus de website Ginopress. Zij maken melding dat de winkel zaterdag om 16 uur gesloten zou zijn in het bijzijn van veel winkelend publiek. Jean-Paul Bindels, franchisenemer van de vestiging in Kerkrade, heeft volgens de woordvoerder zelf een faillissement aangevraagd. Hij stelt dat het winkelend publiek in Kerkrade op zoek is naar andere soorten zaken.

Lees hier het hele artikel op FD.nl.

Update:

De Hema’s in Nijkerk en Hoevelaken zijn vanochtend gewoon weer opengegaan. Een conflict met de verhuurder is de reden geweest voor sluiting van deze vestigingen. Het betreft dus geen probleem tussen Hema en haar franchisenemers. Lees hier verder.