Drie nieuwe franchisenemers voor InXpress

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Staand vlnr: Paul en Natasja van Rosmalen (Rijnmond Zuid), Jan Nijhout (Arnhem), Hilda Cumming (Apeldoorn) en Maarten Friederichs (Arnhem). Gehurkt: Philippe van Veen (sales en customer service Amsterdam Zuid)

Deze week zijn de nieuwe franchisenemers van InXpress in de regio’s Rijnmond Zuid, Arnhem en Apeldoorn van start gegaan. De franchisenemers hebben voorafgaand een leerzaam en interessant bezoek gebracht aan Manchester, waar het Global Office van InXpress is gevestigd. Daarnaast hebben zij een stevige training gehad op het Support Center van InXpress Nederland in Eindhoven.

Door deze uitbreidingen komt het aantal vestigingen van InXpress in Nederland op 11. Er staan nu al weer drie vestigingen op de planning om zich aan te sluiten. Daarmee ligt InXpress Nederland op koers om – net als de United Kingdom met meer dan 80 vestigingen – de grootste reseller te worden van Express en Logistieke diensten voor MKB  ondernemers die tijd, geld en gedoe willen besparen als het gaat om nationale en met name internationale zendingen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website