Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drie nieuwe vestigingen Bad in Beeld

Franchiseformule Bad in Beeld verwelkomt drie nieuwe vestigingen: Sanizo in Nieuwegein, SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen en Provence in Veenendaal. Voor de vestigingen is het behoud van eigen identiteit in combinatie met het profiteren van ondersteuning op het gebied van marketing en scherpe inkoopcondities doorslaggevend geweest om aan te sluiten bij de franchiseformule.

In 2009 is Sanizo opgericht door eigenaar Marcel de Vries. De winkel is begin maart verhuisd naar een nieuwe locatie in Nieuwegein. Provence specialiseert zich in maatwerk voor het hele huis: badkamers, keukens en woonkamers. Het luxegevoel van maatwerk komt ook terug in de winkelinrichting van deze Bad in Beeld vestiging.

SK Tegels & Sanitair is van origine een tegelzettersbedrijf. Sinds 2008 verkoopt de vestiging ook sanitair en dit is de afgelopen jaren uitgebreid. Momenteel is SK Tegels & Sanitair druk bezig met het verbouwen van de winkel. In het assortiment worden ook een aantal nieuwe Bad in Beeld badkamers opgenomen