Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Drogist Bewust Beter opent in Roosendaal

Afgelopen week is Drogist Beauté geopend onder de naam van franchiseformule Drogist Bewust Beter. Dankzij de opening is het winkelcentrum in Roosendaal helemaal compleet. Ruim 5.000 huishoudens wonen in de wijk omtrent het winkelcentrum. Op deze locatie mocht een drogisterij niet ontbreken.
De franchisenemer

De franchisenemer van de vestiging wilde haar werk als apothekers assistente en visagiste samenvoegen. Zij zag een grote kans om in het winkelcentrum in Roosendaal een drogisterij te beginnen. De ondernemer wist al snel dat ze een eigen winkel wilde beginnen. Na een sluiting van de DA drogist in 2019 kwam er een pand beschikbaar en kon de onderneemster haar kans grijpen.

Ondersteuning Drogist Bewust Beter

Drogisterij Beauté krijgt ondersteuning van Drogist Bewust Beter, waardoor zij de focus kunnen houden op persoonlijke aandacht en een goed advies voor klanten. Hiermee kunnen zij nog meer aandacht aan klanten besteden en daarmee een goede klantenrelatie opbouwen. DBB Beauté heeft met de nieuwe samenwerking en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter een groot vertrouwen in de toekomst. Medewerkers hebben een goede klantgerichte service en enthousiasme voor het vak.

Over Drogist Bewust Beter

Drogist Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam Drogist Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning.

DROGIST Bewust Beter staat voor:
Bewust Beter:  Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
Bewust Goedkoper: Profiteer van onze hoge kortingen;
Bewust Lager: Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

[box]Wil je franchisenemer worden bij Drogist Bewust Beter? Klik dan hier.[/box]
×